sábado, 27 de noviembre de 2010

Santa Cecilia 2010

Hola amics, vos penje el cartell del proper concert de la BACM, serà el dia 11 de desembre en l'auditori de Montaverner.
Com molts ja sabeu es un concert especial per a nosaltres ja que ens acomiadarem del nostre actual director: Juan Carlos Sempere i Bomboí. Des d'aci vuic aprofitar per donar les gràcies a Juan Carlos perque aquestos anys amb ell han sigut impresionants, bons concerts, bons desfiles, bons sopars (que persupost seguirem fent...jeje), bones festes... resumint hem tingut un bon director i un bon amic. Gracies Juan Carlos!!!
Durant el concert donarem pas al que va a ser el nou nostre director Luis Carbó que també sabem que es un autentic professional i que esperem que es trobe agust entre nosaltres. Benvigut Luis!!!
Apart, en aquest concert contarem amb la col·laboració de tots els que al llarg d'aquestos anys ens han donat suport i han compartit grans moments amb nosaltres, musics de la banda de Chella, d'Albaida, d'Atzaneta, dolçainers i amb la coral Clarialba de Montaverner, des d'ací gràcies a tots per voler colaborar amb nosaltres en aquest concert.
A més a més, contarem amb la col·laboració de la Banda Jove de la BACM per a interpretar tots junts una peça escollida per el seu director Xavi Mompó.
Durant el concert també donarem la benvinguda als nous membre de la BACM, Javi, Alex i Yaiza.
Com un petit homenatge a Juan Carlos, us deixe un video d'un dels concerts que hem fet amb ell compartit al Youtube per javicel82:

En fi, us recomane que assistiu al concert ja que pense que no te desperdici.
Fins prompte!!!!

P.D.: Compartiu la noticia al facebook per a donar moviment al blog.

No hay comentarios: